01/06/17

Maxi blush Like a Doll Pupa Milano (recenzia)

Zase je to nejaký ten čas, čo som na blog nepridala príspevok, ale mám za sebou skúškové a pred sebou prijímačky a štátnice, takže je dosť možné, že blog bude aj naďalej fungovať v úspornom režime.
Začneme tak zľahka a to recenziou či mojím kozmetickým tipom na stránke Fashionising.cz




Popis produktu: Lícenka Like a Doll so zrkadielkom a štetcom. Jej ľahká textúra dodá Vašej tvári prirodzenú červeň do líc.  (9,5 g)
Cena: 13,90 €

Lícenky som nikdy nijako extra nepoužívala, no v poslednom čase mi čoraz viac a viac ľudí začalo hovoriť, že som až nezdravo bledá. Lenže to je môj prirodzený odtieň a nedalo sa s tým spraviť nič, tak som sa rozhodla, že siahnem po lícenke. 
Jedna známa mi požičala krásnu od Clinique, ale, žiaľ, nevedela som ju už nikde zohnať, preto som sa poobzerala po alternatíve a rozhodla sa pre značku Pupa. 
Je to moja prvá vec od Pupy (ak nerátam lak na nechty), takže som bola plná očakávania, ako u mňa obstojí, 
Vybrala som si odtieň 100 Candy Rose. 


Ak ste zvedaví, ako som s týmto produktom spokojná, prečítajte si článok na stránke http://www.fashionising.cz/kozmeticky-tip-od-blogerky-nikus-na-maj-vdychnite-svojej-tvari-zivot/ 



1 komentár:

  1. Ja lícenky veľmi nepoužívam, ale táto vyzerá skvelo :) Taktiež oceňujem, že je vo vnútri zrkadielko avšak asi bude rýchlo špinavé

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť