04/12/17

Dermacol Selfie make-up recenzia

Musím sa Vám priznať, že aj keď si nájdem nejaký make up, ktorý mi vyhovuje, tak stále skúšam niečo nové a siaham po produktoch, ktoré som ešte nevyskúšala. Rovnako to bolo aj v prípade Selfie make upu od Dermacolu. 
Poznala som ho z reklám a blogov, kde bol dosť chválený, a preto som sa rozhodla vyskúšať ho aj ja. 



Popis produktu: Selfie make-up 2v1 podkladová báza & make-up pre extra rýchle nalíčenie. V jedinom výrobku sú spojené dve hlavné zložky. Prvá zložka obsahuje podkladovú bázu, ktorá vyhladzuje a minimalizuje jemné vrásky, vypĺňa póry a zlepšuje vzhľad a odolnosť make-upu. Druhou zložkou je make-up, ktorý farebne zjednocuje a prirodzene zmatňuje pleť. Vaša pleť tak bude v jednom kroku dokonale vyhladená a zmatnená. zdroj

Cena: 7,69 € na stránke https://www.dermacol.sk

Toto leto nejak na opaľovanie čas nevyšiel, a preto som bola nútená už v septembri používať svetlý odtieň make upu. A keďže ma prezývajú Snehulienka, musím voliť tie najsvetlejšie odtiene, no niekedy sú aj tie pre mňa príliš tmavé.
Tento make up si ma v drogérii získal hlavne svojím odtieňom. 



Zvolila som si odtieň číslo 1, ktorý môjmu odtieňu pleti úplne vyhovuje. 
Konzistencia make upu je hutná, možno aj vďaka druhej zložke - podkladovej báze. Ja osobne nemám rada príliš tekuté make upy, ktoré zachádzajú do vrások a oveľa radšej volím hustejšie verzie. Lenže tie so sebou prinášajú trošku precíznejšiu aplikáciu. Treba ich poriadne zapracovať, aby Vám na pokožke nevytvorili efekt masky a nezanechávali nepekné šmuhy. 


Keďže make up obsahuje aj podkladovú bázu, tak som, pochopiteľne, už nepoužila žiadnu inú. Ale tu nastal kameň úrazu. Make up v tomto prípade tvár nepekne mapoval, tvorili sa šupinky a keď som použila púder od Gabrielly Salvete, tak to bolo ešte horšie a výsledný efekt bol dosť zlý. 
Preto som skúsila použiť podkladovú bázu Baby Skin a púder od Gabrielly vymeniť za avoňácky. Efekt bol oveľa lepší, make up vydržal dlhšie, nerobil nepekné mapy a šupinky a zrazu sa zmenil na úplne skvelý produkt. 

Celkové pocity z tohto make upu sú dosť zmiešané. Bez použitia podkladovej bázy je to skôr prepadák, no akonáhle použije primer a správny púder, make up sadne dokonalo. 

Moje hodnotenie: 75%


5 komentárov:

  1. neviem posúdiť, keďže makeup od Dermacolu som ešte nepoužila, používam skôr iné značky ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hrozně mě tento make-up lákal a v podstatě ještě láká, ale asi si nechám zajít chuť. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tenhle makeup jsem hrozně dlouho a ráda používala. Pak přišel zlom, nevím, co se stalo, fakt to nechápu, ale už bych po něm v obchodě nesáhla. Zvýrazňoval úplně všechny nedokonalosti, dělal šílenou masku a vůbec nekryl. Nepodařilo se mi vysledovat v čem byla ta chyba, a už se mi do toho ani nechce. Takže za mě ne. Já mám naopak moc ráda tekutější makeupy :) Lépe se s nimi pracuje a mají přirozenější efekt :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super recenze, taky jsem na ten makeup byla zvědavá, takže díky za recenzi :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Uvažovala som nad kúpov, ale už som čítala viac recenzií, ktoré neboli príliš dobré tak som siahla po inom Dermacol makeupe. Žiaľ ani ten nebol nič moc. :D

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť