04/06/17

Haul apríl a máj 2017

Po dvoch mesiacoch je tu opäť môj obľúbený haul. Myslela som si, že Vám nebudem mať čo ukázať, ale nazbieralo sa mi toho pomerne hojne, tak sa poďte pozrieť.




Oblečenie 


Tričko: H&M
Z oblečenia to tentokrát nie je veľa, no ani toto tričko nebola plánovaná kúpa. Išla som pomôcť pri nakupovaní kamarátovi a hopla, jedno tričko sa ocitlo aj u mňa. Ale ako správna milovníčka jednorožcov som ho jednoducho musela mať. 

Kozmetika


Hydratačný olivový krém: Ziaja
Ziaja je moja obľúbená značka a z tejto olivovej edície som mala micelárnu vodu, ktorá mi veľmi vyhovovala, tak som sa rozhodla siahnuť aj po kréme. 

Očné tiene: KIKO
 Táto značka patrí medzi moje obľúbené, hoci som od nich mala len jeden rúž. V tomto roku dominuje v líčení ružová, a preto som zháňala nejakú paletku do ružova. Úplne náhodou som narazila na tieto očné tiene a mala som šťastie, pretože kamarát bol práve v Nemecku, síce už na odchode, ale stihol mi ich kúpiť. Neskutočná radosť! 

Lícenka: Pupa
Ak ste ešte nečítali predošlý článok, tak šup, pretože je venovaný práve tejto lícenke. 

Šampón: Schwarzkopf
Iste viete, že obľubujem časopis Cosmopolitan a to nielen kvôli ich článkom ale aj darček. V minulom čísle bol tento šampón.

Rúž: Giordani Gold
Nie som ten typ, ktorý sa štíti kozmetiky, ktorá už bola použitá. Tento rúž som dostala od susedy, ktorá si ho objednala z Oriflame, no po prvom použití zistila, že odtieň nie je nič pre ňu. 

Uhorkové tonikum: Sportique
Tonikum som dostala na testovanie od stránky Fashionising, ktorej veľmi pekne. A o chvíľu sa môžete tešiť na recenziu.

Make up: Dermacol
Pomerne populárny make up na internete, mal aj veľkú mediálnu kampaň, vďaka ktorej sa stal veľmi predávaným. Ja som si tento selfie make up kúpila hlavne kvôli svetlému odtieňu. Tak isto sa môžete tešiť na recenziu. 

Rúž Lingerie: NYX
NYX je moje kozmetické božstvo, no s rúžmi z radu Lingerie som si dlho dlho nerozumela, no nakoniec sme si k sebe našli cestu a úplne ich milujem. 

Vzorky: Vichy
Od značky Vichy som ešte nič nemala, lebo ju považujem za kozmetiku už pre staršie ženy, no nedávno spustili kampaň, že na základe krátkeho testu vyberú vhodný krém pre pleť každého typu aj vekovej kategórie. Do kampane som sa zapojila a prišli mi tieto vzorky.

Antibakteriálne gély: Bath and Body Works
Ak ide niekto do Ameriky a chce ma potešiť, tak toto je tá správna vec! 


 Presne v ten deň, keď som fotila tento haul, som sa len tak išla pozrieť do Tety a čo som nenašla? Výpredaj Essence. Nepatrí to k mojim úplne obľúbeným značkám, no niektoré veci vedia prekvapiť. 
A aplikátor na umelé mihalnice mi prišiel z Aliexpress.

Doplnky


Po dlhom čase nádielka z Aliexpressu.


Kabelka: Primark
Túto kabelku som zahliadla na nejakom blogu a hneď som vedela, že ju proste musím mať.

Slnečné okuliare: Lindex
Na túto sezónu som zháňala nové čierne slnečné okuliare a tieto s ružičkami bola láska na prvý pohľad. 


6 komentárov:

  1. Ten makeup od Dermacolu jsem měla ráda, no pak mi na obličeji dělal nevzhledné mapy a už jsme se nepotkali :/ Tak uvidíme, jak bude sedět tobě :) Ta peněženka/taštička s Hello Kitty nemá chybu :D

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekné vecičky, tričko z HM a chocker s ružami sú super ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tá kabelka je úžasná!!! :) a samozrejme ma zaujala aj kozmetika :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super nákupy. Tá Hello Kitty peňaženka je rozkošná

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť