06/05/17

KIKO Milano Smart lipstick (recenzia)

Každá žena má svoje kozmetické priania a sny. Tým mojím bolo mať niečo od značky KIKO. Pri návšteve Viedne som sa potešila, keď som úplne náhodou natrafila na ich butik v nákupnom centre a bolo mi jasné, že bez nákupu sa to neobíde. 
Stále som si myslela, že značka KIKO Milano je pridrahá, ale presvedčila som sa o opaku. Nájdete tam produkty v rôznych cenových kategóriách. Rúž si viete vybrať aj za 20 €, ale nájdete tam aj kúsky za 4 €. 

Ja som neodolala tomuto rúžu.


Popis produktu: Hustá, vyživujúca a extrémne mäkká textúra zabezpečia hodvábny finiš. Vďaka tvaru kvapky rúž dokonale priľne k Vašim perám a intenzívna farba vyplní každé jedno miesto. (3,5 g)

Cena: okolo 4 €



Vybrala som si odtieň 929 Fuchsia.
Rúž má veľmi pekné elegantné matné čierne balenie. Ako už hovorí samotný popis, má veľmi jemnú, mäkkú a krémovú štruktúru, čo sa prejaví aj na celkovom finiši. 


Rúž nie je ani matný, ani lesklý ale zanecháva zaujímavý zamatový finiš. 
Za jeho najväčšie plus považujem pigmentáciu, ktorá je neskutočne výrazná. Rúž nie je nutné ani nijak špeciálne vrstviť, stačí ho naniesť aj v jednej vrstve a potom už len zaplniť nedokonalosti. Nevpíja sa do rýh na perách, čo celkový vzhľad ešte vylepšuje. 
Ďalším plus je krásna vôňa vanilky, ktorá celkovú aplikáciu spríjemňuje. 
Jeho výdrž nepatrí k tým najlepším, ale nejaké to drobné pitie a pár hodín vydrží. 
Myslela som si, že sa pomerne dosť otláča, ale aj po pití ostane na perách ešte slušná vrstva a stále to vyzerá dobre. 
Pery nevysúša ale zase ani nehydratuje. 
Ja osobne mám rada tieto klasické tvary rúžov do kvapky, pretože sa pekne prispôsobia perám a so špicatým hrotom si viete pekne vykresliť línie pier, takže nepotrebujete ani žiadnu ceruzku. 
Pomer cena a kvalita je fakt skvelý. Určite by som neváhala a siahla po tejto značke znova.

Celkovo som s týmto rúžom veľmi spokojná. Najviac oceňujem jeho pigmentáciu a neskutočne krásnu výraznú farbu, ktorá hneď upúta pohľad. 

Moja spokojnosť: 95%


8 komentárov:

  1. Prekrásny odtieň, mám jeden veľmi podobný od KIKO a som veľmi spokojná :)
    NarodeninováMaryKayGIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Odtieň rúžu ti veľmi pristane :) Ja osobne s Kiko kozmetikou nemám až tak dobré skúsenosti, mám doma zopár kúskov a prídu mi dosť priemerné :(

    OdpovedaťOdstrániť
  3. joooj to je krásny odtieň!!! spolu s tvojimi vláskami je dokonalý :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ten je nádherný veľmi sa mi páči tá crazy krikľavá farba

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wow ten má nenormálnu farbu!! škoda, že na Slovensko je KIKO nedostupný :(
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  6. KIKO mám rada a potešila ma informácia, že je aj vo Viedni, keďže mne priniesol produkty resp. rúže tejto značky brat z Talianska ešte minulý rok. Ale teda ja mám iný typ rúžu od nich, ale som nesmierne spokojná - matný, vyzerá ako nábojnica do brokovnice =D... ale vydrží naozaj dlho, hoci niekomu by mohlo vadiť, že je pomerne "suchší"! No a tento typ, ktorý uvádzaš ty som tušim darovala kamoške... takže posúdiť neviem, ale vravela, že je s ním spokojná.=)

    OdpovedaťOdstrániť