26/03/17

Planet Spa Heavenly Hydration s olivovým olejom

Po nadšení z očného gélu od Planet Spa som sa rozhodla siahnuť aj po ďalšom produkte z tejto značky - po hydratačnej pleťovej masky s výťažkami z olivového oleja. 




Popis produktu: Avon Planet Spa Mediterranean Olive Oil Hydrating Face Mask je hydratačná pleťová maska s výťažkami z olivového oleja. Dodáva pleti potrebnú hydratáciu. Podieľa sa na obnovovacích procesoch, pleť zjemňuje a upokojuje. Má ľahké zloženie, ktoré sa rýchlo vstrebáva. Nezanecháva pocit mastnoty. Vďaka výťažkom z olivových lístkov je vaša pleť chránená proti nepriaznivým vplyvom prostredia. zdroj

Spôsob aplikácie: Aplikujte na vyčistenú pleť. Nechajte pôsobiť 20 minút a následne opláchnite teplou vodou. 

Cena: cca 3 €

Počas zimných mesiacov trpím extrémne suchou pleťou a začiatkom jari mi táto nepríjemnosť stále pretrváva. Nájsť produkt, ktorý by mi naplno vyhovoval je pomerne ťažké. Značku Planet Spa, konkrétne ich masky, si moja mamka veľmi chváli,a  preto som sa rozhodla vyskúšať práve hydratačnú masku. 


Maska je krémovo gélovej konzistencie a jej jemné zafarbenie sa po nanesení na pleť úplne stratí. Mne táto konzistencia vyhovuje, pomocou štetca sa rovnomerne nanesie. 
Má výraznú vôňu, no je veľmi príjemná a nevtieravá. takže mi to absolútne neprekáža. Aj keď je takto voňavá, pleť nijako nedráždi a nevšimla som si ani žiadne začervenanie. 
Počas 20 minút pôsobenia pleť nesťahuje, takže ak nemáte čas na relaxáciu, pokojne sa môžete venovať akejkoľvek činnosti. Pokiaľ to nepreženiete s množstvom, tak sa takmer celá krásne vstrebá a zvyšky idú bez problémov za malý moment odstrániť. 
Výsledný efekt je tak isto k mojej spokojnosti. Pleť ostane jemná, hebká, hydratovaná, nie je vysušená, a preto nie je nutné používať po maske ešte nejaký krém. Žiaľ, tento efekt netrvá viac ako pár hodín. Maska sa odporúča používať 2krát do týždňa, no ak by som chcela dosiahnuť krásne hydratovanú pleť, musela by som ju používať každé ráno a k večeru by sa pleť aj tak vysušila. 

Maska vo svojej podstate nie je zlá. Aj keď je určená pre všetky typy pleti, tým suchším by som ju skôr neodporúčala. 

Moje hodnotenie: 65%


6 komentárov:

  1. Vyzerá skvelo! Od Planet Spa mám nejaké vecičky doma a sú skvelé :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím, že som ju už skúšala, a bola fajn... celkovo tieto masky od Avon sú všetky fajn. :)

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ještě jsem o ní neslyšela ale vypadá dobře :)

    Tessi (http://minion-troubles.blogspot.cz/)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O tomhle jsem neslyšela, ale mám ráda olejovou koupel na nehty :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Is my favorite too! Is so good for my dry skin!
    MissGrey.ro
    https://missgrey.ro/blog/colectie-plussize/ce-accesorii-sa-porti-cu-rochii-albastre/

    OdpovedaťOdstrániť