29/03/17

L'Oréal Paris True Match tekutý rozjasňovač

Na kozmetickom trhu sa čoraz častejšie stretávame s tekutými produktmi - tekuté očné tiene, tekutá lícenka... L'Oréal Paris prišiel s novinkou, ktorou je tekutý rozjasňovač. L'Oréal 
Paris začal tak isto vyrábať produkty z radu True Match, ktoré sú vyvinuté pre studené a teplé podtóny pleti. Je to podľa mňa neskutočne skvelá vec, pretože si určite každá z nás nájde tie správne odtiene. Už som pokukovala po ich make upe a aj púder mal tak sito skvelú farbu. Ale vráťme sa späť k rozjasňovaču. 




Popis produktu: Viacúčelový tekutý rozjasňovač, ktorý bol navrhnutý v dvoch farebných odtieňoch. Zlatý, ktorý je vhodný pre stredné až tmavé typy pleti a perleťový ľadový odtieň vhodný pre svetlé až stredné typy pleti. 30 ml

Cena: okolo 12 €

Ja ako studenší podtón pleti som si zvolila odtieň 301.R/C Icy glow


Tento perleťový, jemne ružový nádych je naprosto dokonalý a pre svetlé typy pleti naprosto ideálny. 
Aj keď sa jedná o tekutý produkt, má hutnejšiu konzistenciu a krásnu pigmentáciu.
Vďaka svojmu tenkému hrdlu viete množstvo rozjasňovača pekne kontrolovať, a tak sa nestane, že sa ho z tuby vytlačí príliš veľa, ako to pri make upoch býva. 
Môžete si ho zmiešať spolu s make upom a rozjasniť si tak celú pleť, no ja ho aplikujem len na lícne kosti, na hranu nosa, nad horný stred pery a na bradu. Vytlačiť si ho môžete priamo na dané miesto alebo na chrbát ruky.
Keďže je tekutý, mala som na začiatku menšiu dilemu, či na blendenie použiť beauty blender alebo štetec, ale nakoniec sa mi aj tak osvedčili prsty, ktorými si ho viem zapracovať krásne do stratena. 
S prirodzeným tónom pleti krásne splynie. 
Čo ma ale sklamalo je to, že po dvoch - troch hodinách sa prvotný krásny efekt začne strácať, rozjasňovač sa zaryje do vrások a nedokonalostí, ktoré tak oveľa viac zvýrazní a vytvorí nepekný efekt. 

Je to moja prvá skúsenosť s tekutým rozjasňovačom a aká nadšená som bola z jeho odtieňa, taká sklamaná som z jeho výdrže.

Moje hodnotenie: 65%


8 komentárov:

  1. Netušila som, že Loreal konečne rozlišuje svetlé a tmavé typy pleti, konečne aspoň jedna značka na to prišla, že nie sme všetky rovnaké. Asi sa pozriem po tých ich make-upoch hoci True Match som dávno mala a strašne rýchlo mi z pleti zmizol. Rozjasňovače veľmi nepoužívam, teraz mám jeden strieborný od Alverde ale zdá sa mi slabý, nanášam ho na rozjasnenie očného okolia a nie je ho extra vidieť. Videla som, že Catrice majú teraz zaujímavé rozjasňovače tak možno skús tie.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ach to ej teda škoda :( tekuté rozjasňovače ma vždy lákali ale chápem prečo nemôžu byť geniálne, bohužiaľ :( ten odtieň je ale prenádherný! :)
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. škoda tej výdrže a efektu, ktorý potom robí...ja mám radšej sypké rozjasňovače, a takéto by som presne zamiešala do makeupu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento rozjasnovač som už niekde videla, ale ani som nad ním neuvažovala. Teraz nad tým uvažujem! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hmmm, mna tento rozjasňovač dosť zaujal, ale teda neviem ak vydrží len tak málinko, či sa oplatí doňho investovať...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Barva vypadá úžasně, ale nevím zda bych si ho koupila. Jsem radši na klasické pudrové highlightery. ♥
    Krásný článek! ♥♥♥
    ................................................................................................................................................................................
    Znám tě už moc dlouho a jsi mi hrozně milá a sympatická a hodňoučká (až je mi úplně blbý psát ti tohle, jak jsi miloučká! :D ) ! ♥ Mám tě moc ráda!!! ♥♥♥
    Mám také blog a je to něco, co miluju, a tak by mě nehorázně potěšilo, kdyby ses na můj blog podívala! Moc by mě zajímal tvůj názor!
    Uděláš mi tím největší radost na světě!
    Přeji ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů!
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Škoda tej slabej výdrže a zvýrazňovania nedokonalostí, pretože odtieň je fakt moc pekný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tekutých rozjasňovačov mám viacero, ale aj tak častejšie používam tie kompaktné :)

    OdpovedaťOdstrániť