22/02/17

Kontúrovacia tyčinka od W7 (recenzia)

Kontúrovacie ceruzky sú momentálne jedným z najväčších boomov v kozmetickom priemysle. U nás sa jedná o pomerne novú záležitosť, takže aj to je jeden z dôvodov, prečo majú takú rozsiahlu kampaň. 


Ja som si svoju zaobstarala ešte v októbri na kozmetickom veľtrhu Interbeauty.


Popis produktu: Šikovná kontúrovacia ceruzka, ktorá sa vojde do kabelky. Na jednom konci je krémový, ľahko rozotierateľný kontúrovací odtieň, na opačnom konci slonovinový rozjasňovač. (4g každá časť)

Cena: ??? asi okolo 6 €

K tejto tyčinke som sa dostala neplánovane, Zháňala som na kontúrovanie niečo viac do hneda a ochotná slečna predavačka mi ponúkla túto kontúrovaciu ceruzku v odtieni Fair.



Ide o najsvetlejší odtieň. 
Ceruzka má šikovné balenie a v porovnaní s práškovými výrobkami zaberie v kozmetickej taške oveľa menej miesta. Presvedčila ma hlavne kvôli tomuto faktu, keďže veľa cestujem. 
Iba konce sú tuhe, takže neriskujete, že bude prášiť a zašpiníte si aj nohavice. 


Odtiene sú naozaj krásne. Kontúrovacia časť presne podľa mojich predstáv, highlighter by som skôr prirovnala k svetlejšiemu korektoru. 
Oba konce sa bez problémov rozotierajú. Podľa fotky môžete súdiť, že majú aj dobrú pigmentáciu, ale nie je to celkom tak. Ešte predtým, ako ich rozblendíte, pôsobia výrazne, no potom akoby stratili svoju farbu a výsledný efekt je takmer nulový. 
Skúšala som ich rozblendiť štetcom aj beauty blenderom, ale ani v jednom prípade som s výsledkom nebola spokojná. Tmavšiu časť som musela vrstviť, čo mi zabralo oveľa viac času ako keby som použila práškové produkty. 
Rozjasňovač nie je tiež žiadna výhra. Na mojej tvári sa až príliš vpíja do vrások a ničí tak celkový efekt. Zistila som, že tieto tuhe highlightery mi absolútne nevyhovujú. 


Balenie obsahuje aj návod, ako si svoju tvár vykontúrovať.
Žiaľ, tento produkt si u mňa nevyslúžil príliš pozitívne hodnotenie, ale kozmetické trendy na rok 2017 hovoria, že sa mi môže ešte hodiť.

Moje hodnotenie: 60% 

V tomto prípade to je 1:0 pre práškové kontúrovacie produkty.


6 komentárov:

  1. Ceruzka vyzerá veľmi zaujímavo. Len škoda, že ja sa kontúrvať neviem a tak to ani nepoužívam. No možno že by som po nej v budúcnosti aj siahla.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja mám tiež radšej práškové produkty na kontúrovanie, ale včera som si kúpila kontúrovaciu tyčinku Maybelline tak som zvedavá :D trošku sa obávam podobného efektu ako u teba
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tiež mi nevyhovujú tieto tuhé tyčinky na kontúrovanie (mám od Maybelline), som skôr za tie sypké, púdrové. Ale niekomu môže vyohovať skor takáto tyčinka pretože je určite viac praktická, ako tie sypké. xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na kontúrovanie som používala tyčinku od Maybelline, teraz skúšam skôr tie púdrové a príde mi, že je to prirodzenejšie.. :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já mám radši klasické pudrové produkty na konturování :-) přece jenom se dají štětci do pleti lépe zapracovat.
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak tohle mě tedy vůbec nezaujalo :-/

    OdpovedaťOdstrániť