26/01/17

Revlon Ultra HD lisptick (recenzia)

Každý z nás ma nejakú svoju kozmetickú úchylku. A nevravte že nie. Mojou slabosťou sú rúže na pery, ktorých nemám nikdy dosť. 
Rozhodla som sa, že investujem aj do niečoho drahšieho. Dlho som stála pri pulte a uvažovala, či Revlon alebo Gosh, no nakoniec som sa rozhodla pre Ultra HD rúž od Revlonu.




Popis produktu: Farebný rúž na gélovej báze bez obsahu voskov. HD gélová technológia. Očarujúca intenzívna farba, ktorá objíme pery a vyvolá "wow" efekt. Nová generácia rúžu s vyššou koncentráciou farby, avšak ľahšej textúry v porovnaní s tradičnými rúžmi. Využíva patentovanú technológiu Revlon HD bez obsahu voskov. Okamžite intenzívna farba s pocitom ľahkosti vhodná pre sofistikované ženy, ktoré majú rady luxus a kvalitu. (3g) zdroj

Cena: 9,90 € ( v parfumérii Fann)

Rúž zaujme už na prvý pohľad svojím luxusným dizajnom. Najviac si ma získal odtieň 815 Sweet Pea. Nielen svojou krásnou ružovou farbou ale aj skvelou pigmentáciou. 


Vďaka svojej gélovej báze zanecháva na perách veľmi zaujímavý semimatný finiš. Takmer celá zbierka mojich rúžov sú matné kúsky a tento gélový od Revlonu bol príjemným oživením. Aj keď pod neho použijem mastnejší balzam, tak sa okolo pier nerozteká.
 Rúž nie je nutné vrstviť, pretože farba je naozaj intenzívna. 


Pery príliš nevysušuje, za čo si u mňa vyslúžil veľké plus. 
Okrem toho vonia krásnou nasladlou vôňou, ktorá pripomíma karamel s vanilkou. 
Jeho kladné vlastnosti završuje inteligentné balenie, ktoré pri každom zasunutí (respektíve vysunutí) vydá jemné puknutie, vďaka ktorému viete, že rúž je v obale bezpečne zasunutý. 
Zatiaľ to vyzerá tak, že tento rúž je bez jedinej chybičky, ale ani je to tak.
Jeho výdrž je naprosto mizerná. Na perách vydrží hodinu, nanajvýš dve. Potom je nutné naniesť ho znova. Jedlo ani akékoľvek pitie absolútne neustojí a otláča sa aj pri jemnom dotyku, z čoho som veľmi sklamaná a úprimne ľutujem tie peniaze, ktoré som doňho investovala.
O čosi lepšiu výdrž ale podobné rozmazávanie mal aj rúž Color Drama (recenzia), ktorý som si aj napriek tomu veľmi obľúbila, pretože stál o viac ako polovicu menej.

Moja spokojnosť: 65% 

Krásna pigmentácia, sýta farba, zaujímavý výsledný efekt, len škoda tej výdrže. Inak by patril k mojim miláčikom a ani tú 10-eurovú investíciu by som neľutovala. 


7 komentárov:

  1. tá výdrž to je dosť problém u väčšiny rúžov :( nemám to rada, keď ostanú len také nepekné kontúry...škoda ho
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Od nich jsem rtěnku zatím neměla :) škoda té výdrže ale jinak vypadá moc hezky :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som ešte nenašla rúž s dobrou výdržou.. :D Farba je zaujímavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa osvedčili NYX rúže, s nimi som maximálne spokojná 😊

      Odstrániť
  4. Síce ružové rúže moc nemusím, tento je naozaj krásny! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Revlon som este neskusala a popravde citam na znacku prvu recenziu... a teda pozeram ze nic moc :S peniazky by ma tiez mrzeli, hlavne ked su na tom s vydrzou drogerkove ruze lepsie. Inak mam tiez radsej matne ruze :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Revlon rtěnky jsem ještě nezkoušela a růžovou rtěnku mam snad jen jednu. Tento odstín je super a vyhraješ s ním i na jaro :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť