02/01/17

Haul december 2016

S nástupom nového roka sa po krátkej pauzičke vraciam aj ja. December je v škole stále náročný, no teraz ma čaká snáď najťažší semester doposiaľ. Ale verím, že sa mi nejako podarí skĺbiť všetky moje aktivity. Ale dosť bolo zbytočných rečí, poďme sa vrhnúť na decembrový haul.
Každý čaká, že bude plný vianočných darčekov, ale musím Vás sklamať, ale my máme Vianoce až 6. januára. 
Ale nejaké darčeky sa tu predsa len nájdu. 




Kozmetika 




 

Adventný kalendár NYX
Investícia, ktorú absolútne neľutujem. V adventnom kalendári bolo 12 matných lip creamov a 12 očných tieňov. Lip creamy sú úplne skvelé, niektoré tiene prášia viac, iné menej, ale sú krásne. 
Od prvej fotky sú to odtiene: Addis Ababa, Cannes, Copenhagen, Manila, Milano, Monte Carlo, Morocco, Prague, Rome, Seoul, Stockholm a Transylvania. 


Balzam na pery: Cien
Mikulášsky darček od mamky, lebo vie, že nepapám sladkosti. 

Rúž: Trend it up
Je až neuveriteľné, že toto je jediná vec, ktorú som si kúpila v Prahe, ale zase som v šetriacom režime na januárové nákupy, ale túto značku u nás nemám a veľmi som ju chcela vyskúšať, pretože na ňu čítam len samé pozitívne recenzie. 

Rúž: Dolce Gabbana
Keď chlap vie, ako potešiť ženu.. Ešte že mám takých kamarátov :D


Kozmetický balíček: Gabriella Salvete
Na facebookovej stránke drogérie Teta bola súťaž. Do komentáru bolo treba pridať fotku mikulášskeho líčenia a akosi sa mi podarilo vyhrať tento kozmetický balíček od značky Gabriella Salvete. Som zvedavá, pretože som od nej ešte nič neskúšala a ani som príliš nenatrafila na blogoch na recenzie. Balíček obsahoval make up, riasenku, matný rúž, maslo na pery a matný lak. 

Doplnky



Kozmetický kufrík
Najlepší darček od môjho mamkomikuláša <3 Stále som túžila po takomto kozmetickom kufríku, tento je navyše ešte krásny aj dizajnovo. A nebojte sa, nie je taký prázdny, len som tam mala veci z adventného kalendáru NYX, ktoré som šla fotiť. 

Vianočné darčeky


Treska tričko
Je to možno len taká blbosť, ale urobila mi neskutočnú radosť. Každý, kto ma pozná, vie, že milujem tresku od Ryby, čo je naša domáca značka. Na facebookovej stránke mali súťaž. Do komentáru mohli ľudia označovať kamarátov, ktorí si Treska tričko zaslúžia. Mne ho vyhral kamarát a povedal, že to budem mať od neho na Vianoce a rozbaliť som si to mohla až 24.12.


Handmade sobík
Veľmi sa teším darčekom, ktoré sú vyrobené vlastnoručne a tento sobík mi došiel od Páji až z Lukavca, čo je dedina niekde pri Pelhřimove. A úplne najviac ma dostalo to balenie :D na ktorom bola ešte veľká červená stužka.


Hlava jednorožca
Tento darček som dostala od človeka, ktorý absolútne neuznáva jednorožcov, ale keďže chce so mnou žiť, musí sa s touto mojou úchylkou zmieriť. Ťahala som ho domov až z Prahy a rozbaliť som si ho mohla až 24.decembra. Tiež mi spravil neskutočnú radosť a už ma stráži nad posteľou <3 

Ešte že mám takých skvelých kamarátov, ktorí ma vedia potešiť. 



14 komentárov:

  1. jednorožec je super :D
    páči sa mi veľmi ten kozmetický kufrík :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne vecičky tie výrobky z toho kalendara vyzerajú fakt super a taktiež aj kozmetický kufrík ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc pekné nákupy, ten jednorožec je neskutočný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já chci tu hlavu! No to je dokonalost! <3
    Sim in the Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné nákupy i dárečky, adventní kalendář se NYX povedl :-)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nad adventným kalendárom od NYX som aj ja rozmýšľala, ale v konečnom výsledku mi priešiel pre m§a zbytočný, keďže by som všetky tie tekuté rúže a tiene nezúžitkovala, radšej som si tam sama vybrala nejaké produkty:) Ten kozmetický kufrík je krásny a hlava jednorožca je mega kjut ♥

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak do Adventného kalendáru Nyx určite budúci rok investujem, všetky odtiene rúžov sú perfektné :) a jednorožec je skvelý! :D

    CALLAESTHETICS

    OdpovedaťOdstrániť
  8. ten kozmetický kufrík je vlemi pekný ! :))

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásné věci. Ten kufřík je absolutně nádherný.♥
    To s tím spoilerem je super.:D
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten NYX adventný kalendár musel byť výborný :)

    OdpovedaťOdstrániť