27/11/16

Farebný korektor L.A. GIRL HD PRO CONCEAL (recenzia)

Počuli ste už o farebných korektoroch? Sľubujú oveľa lepšie a efektívnejšie krytie nedostatkov práve vďaka svojej farbe.
Hlavne študenti, ale aj tí, ktorí si nemôžu dovoliť luxus menom spánok, veľmi dobre poznajú tmavé kruhy pod očami, ktoré nášmu celkovému vzhľadu určite nepomáhajú a snažíme sa nájsť spôsob, ako ich čo najlepšie zakryť. 


Tento korektor je na internete veľmi populárny a čoraz častejšie sa objavuje v rôznych tutoriáloch, hauloch či v kozmetických must have.


Popis produktu: Skryte aj tie najmenšie chybičky krásy vďaka farebnému korektoru od americkej značky L.A. Girl. Farebná teória hovorí, že ak chcete správne zamaskovať akúkoľvek nedokonalosť, musíte neutralizovať farbu, ktorú sa snažíte prekryť. Žltým odtieňom neutralizujete fialovú farbu. Je ideálny na prekrytie žiliek a tmavých kruhov pod očami. (8 g) zdroj

Spôsob aplikácie: Malé množstvo korektoru naneste na problematické časti pleti a jemne vklepkávajte, až kým nedôjde k zjednoteniu tónu pleti. Pre konečnú fixáciu naneste na pleť púder. zdroj

Cena: cca 5 € na veľtrhu Interbeauty 2016

Toto je jediný produkt, ktorý som si z Interbeauty chcela odniesť za každú cenu, pretože bežne v obchodoch sa zohnať nedá. Podľa prázdneho stojana som usúdila, že nie som jediná, ktorá po ňom túži, pretože z tohto žltého odtieňa mali posledné 2 kusy. 

odtieň Yellow

Tubička pôsobí objemne a vytvára dojem, že je ho tam naozaj veľa, ale musím povedať, že som musela poriadne zatlačiť, aby mi korektor na štetček vyšiel. Po pár použitiach mám pocit ako keby sa som minula viac ako polovicu, pričom to nie je možné. 
Ako ste už asi postrehli v predošlej vete nanáša sa štetčekom. 


Je jemný, pokožku nijako nedráždi a pracuje sa s ním dobre. Výhodou je, že prebytočný korektor zostáva vnútri štetiniek, a preto vám na obe oči vystačí "jedna dávka". 
Neviem, či je problém v mojej príliš svetlej pleti, ale aj napriek tomu, že tento korektor je určený skôr pre svetlé typy (oranžový korektor je určený pre tmavšie typy), je na moju pleť až príliš výrazný. Na veľtrhu bol dostupný len tento žltý odtieň, ale na internetovom obchode som si všimla, že je k dostaniu aj svetložltý odtieň, ktorý by bol asi lepší. 
Svoju úlohu si splní a tmavé kruhy pod očami zakryje lepšie ako priemerný korektor. No myslím si, že krytím by som ho pokojne mohla prirovnať k môjmu zatiaľ najobľúbenejšiemu tekutému korektoru Affinitone od Maybelline
Nie som ten typ beauty blogerky, ktorá nevýjde z domu, pokiaľ nie je kompletne nalíčená. Som rada, ak si ráno stihnem prekryť kruhy pod očami. Keďže ide o trošku výraznejšiu a agresívnejšiu farbu, v mojom prípade ho určite nestačí len prepudrovať, ale je nutné použiť korektor, ktorý prekryje žltý odtieň a splynie s farbou pleti. Preto pre mňa nie je vhodný pri každodennom používaní a zvyknem si ho aplikovať len vtedy, pokiaľ sa líčim kompletne. 

Celkovo som s ním spokojná, ale myslím si, že rovnakú prácu vykonajú aj klasické nefarebné korektory, ale jeho kúpu určite neľutujem. 

Celkové hodnotenie: 85% 



10 komentárov:

  1. jeej,aj môj obľúbený je Affinitone :) len už ho nevyrábajú v tekutej forme ale iba tuhý :(
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto ma štve! :D mala si aj ten tuhý? je tiež taký dobrý??

      Odstrániť
  2. Tieto primery zatial nepouzivam, vacsino si na kruhy vystacim s make-upom, ale raz by som to predsa len skusit chcela. Mozno sa po niecom podobnom poobzeram :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Když už si něco patlám na ksicht, tak v první fázi je ten korektor. Ta cena je fakt super. Vůbec jsem o týhle značce ani korektu neslyšela, ale možná je to kvůli tomu, že jsem takový anti beauty blogger.

    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hmm veru ten má riadne žltú farbu. Inak oranžový by práveže nemusel byť zlý na kruhy, len ho treba prekryť svetlejším. Ja takto používam oranžový korektor od Bobbi Brown.
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Něco podobného už jsem měla i od Astoru. Popravdě nevím jestli to byla jen chyba astoru ale s tím jejich štětečkem to bylo hroznè. Vždycky toho vyteklo moc a když to bylo mezi těmi chloupky tak to navíc nešlo ani pořádně nanést :D tak uvidíme jak mě překvapí tenhle :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tekutý korektor som ešte nikdy neskúšala, no môže to byť naozaj veľmi dobré a najmä praktickejšie ako korektor v tyčinke :)

    Čo je dobré to musím mať aj s novou vianočnou GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. own natural manufacturing being adequate enough with out these complement. You need to recall your health and fulfillment. handiest ingest the quantity encouraged by using your physician on a ordinary foundation.http://www.strongtesterone.com/max-test-xtreme/

    OdpovedaťOdstrániť