08/10/16

Na slovenský kozmetický trh prichádza bohyňa noci

Všetci milovníci kozmetiky teraz musia jasať, pretože na slovenský trh sa dostáva svetová kozmetický značka NYX. 
Brány svojho kamenného obchodu v bratislavskom Auparku po prvýkrát otvorila 7. októbra o 10:00.



História tejto značky siaha do roku 1999, keď sa Toni Ko  v Los Angeles rozhodla uviesť na trh vlastnú značku. Jej cieľom bolo ponúknuť kvalitnú kozmetiku za prijateľnú cenu.
Názov NYX vo Vás možno evokuje New York, ale v skutočnosti toto veľkomesto nemá so značkou nič spoločné. Nyx bola grécka bohyňa noci. Z toho môžeme súdiť, že Toni Ko chcela, aby sa každá žena s jej kozmetikou cítila krásna ako grécka bohyňa. Keďže Toni bola filmovou maskérkou, zakladala si na kvalite kozmetiky a určite boli pre ňu podstatné aj výdrž a pigmentácia. Všetky tieto parametre dokázala skĺbiť vo svojej značke. 
NYX netestuje produkty na zvieratách. Jej výroby sú skvelo pigmentované a vyznačujú sa dlhotrvajúcim efektov, vďaka čomu sa stali obľúbencami aj medzi profesionálnymi vízážistami. 
Svoje produkty ponúka vo viac ako 1000 odtieňoch, takže na svoje si príde každý. Okrem dekoratívnej kozmetiky na tvár, oči a pery ponúka štetce, kozmetické taštičky a kufríky či produkty na telo, nechty. 

Táto značka patrí medzi moje najobľúbenejšie. Aj keď sa radí k tej luxusnejšej triede, je cenovo dostupná a ponúka skutočne kvalitné produkty, ktoré môžem vrelo odporúčať. 
Otvorenie ich prvého kamenného butiku na Slovensku bolo pre mňa udalosťou tejto jesene a nemohla som tam chýbať. 


Celú otváraciu akciu mali veľmi pekne pripravenú. Po dizajnovej aj organizačnej stránke.




Aj keď išlo o dôležitú udalosť celého tímu NYX, všetci boli veľmi milí. Nepanovala tam žiadna panika či vypätá atmosféra. 
Počítali aj s nami, kozmetickými maniakmi, ktorí prišli skoro pred otvorením akcie. Počas čakania v rade sme sa nenudili. Rozprávali sa s nami, hostesovia rozdávali náramky a odznaky, hostesky robili tetovačky, tak isto boli k dispozícii dekorácie, s ktorými sme sa mohli fotiť a skrátiť si tak čas.



Celú akciu moderovala Soňa Skoncová. 


Keďže sme na otvorení boli ako prvé návštevníčky, dostali sme sa aj na Facebook a Instagram NYXu :D 


Celá akcia mala len 2 chybičky. Tou menšou bolo, že im nefungovali terminály na karty. Keďže to bolo vo veľkom nákupnom centre, nebolo problém odskočiť si a vybrať peniaze z bankomatu. Napriek tomu sa zachovali veľmi pekne a každý zákazník dostal ako "odškodné" Jumbo ceruzku na oči. 
Tou druhou bol chýbajúci tovar. Aj napriek tomu, že to bola otváračka, tak niektoré kúsky chýbali. Ale tie TOP produkty boli k dostaniu, takže ich to ospravedlňuje :D


Ja som si kúpila lip cream v odtieni Copenhagen, liquid lipstick Lingerie v odtieni 11 Baby Doll a Jumbo ceruzku na oči v odtieni 604 Milk Lait. Všetko ma dokopy vyšlo 20 eur a nejaké centy. 
Ako darček som v kozmetickej taštičke dostala očný tieň v odtieni 61 Sun Glow, Junbo ceruzku na oči v odtieni 615 Slate Ardoise a butter gloss v odtieni 19 Sugar cookie. 

S novými kozmetickými kúskami som nadmieru spokojná a neľutujem, že som kvôli tomu cestovala vnoci viac ako 7 a pol hodiny vlakom.


13 komentárov:

  1. za cestu mas moj obdiv, ja som vela z otvarania nevidela, lebo som stala niekde v zade v rade :DD , naivna som si myslela z 9:45 tam az taky naval nebude... :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne veci si si kúpila, tá taštička je naozaj úžasná! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekné produkty, škoda, že som sa nemohla zúčastniť. :(

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super článok :) na takú dlhú cestu kvôli obchodu by som sa ja nezmohla, ale tebe za to tlieskam :D

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  5. na tento obchod som sa tešila :) bola som pozrieť v Auparku ale nie som z tých ľudí, čo dokážu takto dlho stáť kvôli tomu aby sa tam dostali ako prvý :D takže pôjdem pozrieť keď sa trošku ukludní tento ošial :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super fotky krásne vecičky si si kkupila :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na otváračku NYX-u som sa chcela ísť pozrieť, no nejako to nevyšlo. Plánujem sa tam však určite zastaviť a nejaké novinky pokupovať :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  8. WOW really nice post:)
    xx
    Mónica Sors
    MES VOYAGES À PARIS
    NEW POST: BOMBER, SNEAKERS AND ROAD TRIP
    DON'T MISS: PFW STREET STYLE II (PICS BY US)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc se mi líbí jak to mají zorganizované a že umí uznat chybu :) Jsem ráda, že sis to užila :) Já jsem se na otvíračku v Česku bohužel nedostala a hrozně mě to mrzí :) Odstín Copenhagen je neskutečný ♥ Děkuji za milý komentář a odběr blogu!

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja som tam bola v sobotu s nadšením, že si z toho obchodu niečo odnesiem. Avšak keď som videla ten rad čo sa začal tvoriť pred obchodom tak som si to hneď rozmyslela. Určite sa tam pôjdem pozrieť keď to už tam bude trochu pokojnejšie :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovedaťOdstrániť
  11. som rada, že som si mnohé kúsky užila na ich promo akcii, lebo ževraj tam bolo toľko ľudí ako keď príde na trh nový iPhone :D aj tak som bola minulý víkend mimo BA.. inak aký je ten rúž Lingerie? Krásne odtiene majú a ten som zrovna neskúšala.
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte som ho neskúšala ani ja, ale určite sa chystám spraviť recenziu :)

      Odstrániť
  12. Páni, je super, že jsi sem napsala i historii. Podle mě ji drtivá většina lidí neví. :) Pěkný článek.:)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť