03/10/16

Haul September 2016

V septembri sa udial pre československé nákupné maniačky veľký medzník. Svoje predajne pre nás otvorila značka Forever 21. Nebola som priamo na otvorení, ale návštevu tohto obchodu som si nemohla nechať ujsť. 




Oblečenie: 


Tričko: Pull and Bear
V Bratislave som sa stretla s kamarátkou, ktorá na sebe mala toto krásne tričko s jednorožcami a ja som, samozrejme, neodolala a musela som si ho ísť hneď kúpiť.


Forever 21
Cieľ mojej návštevy Bratislavy. Úprimne, veľmi som sa tešila na otvorenie tohto obchodu. Nikdy som v ňom ešte nebola, ale sestra si zo zahraničia doniesla super veci, na instagrame som videla veľa pekných kúskov práve z tohto obchodu. 
Rozhodla som sa ísť na nákupy týždeň po otvorení. Obávala som sa, že obchod bude mierne vykúpený, ale musím vás potešiť. Vešiaky boli plné vecí. Pri vstupe som dostala kartičku so zľavou 21% a mohlo sa ísť nakupovať. 
Hneď po vstupe som bola očarená a nevedela som, kam sa mám skôr pozrieť. Začala som pekne od začiatku, ale hneď ma schladili ceny. Chcela som kúpiť sestre nejaký pekný darček na narodeniny a do oka mi padlo tričko Pink Floyd. Obyčajné sivé tričko s nápisom a ich typickým lomom svetla stálo 16 eur. Povedala som si, že to asi nebude to správne a hľadala som ďalej. 
Deň predtým som si na internete vyhliadla nejaké veci, aby som v obchode nestrávila pol života, ale na moje sklamanie z toho nemali ani jednu jedinú vec :( Takže som v tom obchode strávila asi 40 minút, dokiaľ som sa rozhodla, čo si kúpim. 
Do oka mi hneď padol tento crop top s dlhým rukávom. Zaujala ma hlavne jeho netradičná farba. Lenže je z takého zvláštneho materiálu, na ktorý sa len pozriem a mám pocit, že sa krčí. Stál 10,95.
Ak hľadáte nejaké veselé a crazy ponožky, Forever 21 je tou správnou voľbou. Sestre som kúpila tieto kotníkové ponožky za 1,99. 
Keďže mi bolo ľúto, aby prepadla zľava, ktorá platila pri kúpe nad 25€, rozhodla som sa, že si kúpim nejakú peknú mikinu, lebo na internete ma zaujalo hneď niekoľko. Ako som už spomínala, nič z toho nemali. Rozhodla som sa pre bielu klasiku s kapucňou a malým nenápadným samoľúbym nápisom. Je trošku over size a niečo také som aj hľadala. Stála 16 eur. 
Chcela som aj hnedú kabelku, ale mala som pocit, že väčšina je vykúpená, pretože na jednom vešiaku viseli aj 3 rôzne druhy. 
Toto sú všetky veci a  po zľave ma vyšli na 23 eur, čo je celkom v pohode cena.
Je pravda, že som mala vysoké očakávania, ktoré neboli až tak úplne naplnené. Vybrať by som si aj vedela, len niektoré ceny sa mi zdali prehnané. Ale myslím, že vo výpredaji na tento obchod určite zaútočím. 

Kozmetika


Maska na tvár: Sephora (Cosmopolitan) 
Čo sa týka kozmetiky, bola som tento mesiac skromnejšia a nekúpila som si nič, pretože si šetrím na dve udalosti, o ktorých sa čoskoro dočítate na blogu.
Táto maska so zeleným čajom bola ako príloha k časopisu Cosmopolitan. Musím uznať, že ma to veľmi potešilo, pretože som zvažovala jej kúpu.


12 komentárov:

  1. Krásne veci, tie ponožky sú super 😀

    OdpovedaťOdstrániť
  2. U nás v Praze taky teď otevřeli Forever 21, samozřejmě jsem se tam taky hned byla podívat, ale za mě to bylo obrovské zklamání, vůbec nic se mi tam nelíbilo, ale alespoň jsem ušetřila :D

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To tričko je bohovskéé. Super vecičky.

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Och bože, to sú také krásne veci! <33

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To tričko s jednorožcami je krásne 😊 Aj ja sa chystám do Ba,neviem sa dočkať na Forever 21 😊

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne veci, maska k časopisu bol skvelý darček. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To tričko s koníkmi je naozaj úžasné, veľmi sa mi páči, že je v podstate obyčajné avšak stále je tam niečo, čo dokáže upútať pozornosť :)

    Čo je dobré to musím mať aj s novou GA

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten top je skvělý!
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já žiju asi v takový díře, že tady žádné podobné obchody nenajdu :D Ze srandy jsem se ale v Forever 21 byla podívat ve Francii a moc mě to nezaujalo :) Masku z Cosmopolitanu jsem měla taky, akorát teda tu růžovou, a byla perfektní! :)

    Blog by Vea

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To černé tričko je tak cute! Masku od Sephory jsem v cosmopolitanu měla taky, takže tu si určitě pujdu koupit znova

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť