01/09/16

Haul August 2016

Keď som písala haul z júla, tak som váhala, či ho nespojím s tým augustovým, keďže som príliš nenakupovala, ale šetrila si. Nakoniec som rada, že vyšiel samostatný júlový, pretože v auguste som sa nejako rozšupla a mám kopec nových vecí, z ktorých sa veľmi veľmi teším. 
September budem teda zase v šetriacom režime, pretože v októbri sa chystám na veľký nákup... ale o tom potom, poďme sa vrhnúť na augustové nákupy. 




Oblečenie

Terranova
Povedala som si, že keďže idem v auguste do Prahy a šetrím si na to od júna, tak hádam nebudem míňať peniaze aj u nás. A úplne náhodou ma to vcuclo do Terranovy a objavila som tam tieto ponožky s volánikmi, ktoré som stále chcela. Zvieracie vzory už veľmi nemusím, ale tie volániky <3 
A keď som sa tak prechádzala pomedzi regály, objavila som tieto pekné čierne minišaty, ktoré dostali názov motivačné. Sú obtiahnuté, krásne zvýrazňujú postavu. To znamená, žiadne bruško!

Calliope
Môj obľúbený obchod v Prahe. Keď sa na internete objavil boom push up nohavíc, tak som len krútila hlavou a povedala si, že načo je to dobré, no načo. Tieto rifle ma zaujali na prvý pohľad, pretože som v hlave videla, ako si ich upravím, ako si ich postrihám. Lenže na postave sedia fakt skvelo, krásne zvýraznia línie zadku, že mi je aj ľúto spraviť si diery na kolenách, aby sa náhodou nepokazil tvar. 

Sinsay
Ďalší skvelý obchod, ktorý v žiadnom prípade nemôžem vynechať. Teraz ma mierne sklamal, pretože väčšinou mám problém rozhodnúť sa, ktoré veci si vezmem. Aj kamoška bola prekvapená, že prešli 3 minúty a ja som si ešte nič nevybrala :D Ako prvé som si vzala biele elegantné tričko na štýl crop topu, lenže potom som si všimla, že na druhý kúsok je 50% zľava, tak som sa rozhodla pre čierne basic tričko, ktoré nič nepokazí.


Bershka
Pri zimných nákupoch ma Bershka úplne sklamala, ale teraz si to vylepšila. Krásny sivý svetrík, basic čierne tričko s krátkym rukávom a miernym golierikom a úplne skvelé elastické nohavice s vysokým pásom.


Crop top - Aliexpress
Priznávam, že aj ja som podľahla mánii Pokémon go a tomuto crop topu som neodolala. Teraz sa mi určite budú tie gymy lepšie dobýjať :D


Kozmetika


Hneď na začiatku mesiaca ma potešila obrovská dávka kozmetiky vďaka mojej druhej výhre v giveaway.


Umelé mihalnica - Aliexpress
Nie som typ dievčaťa, ktorý by nosil umelé mihalnice, ale počas campu sme mali jeden večer v štýle kasína, tak som si povedala, že by sa to mohlo hodiť. Vyzerajú trošku inak ako na obrázku, sú oveľa dlhšie, ako som čakala a mám pocit, že si ich už na seba nikdy nevezmem :D Čo sa týka mýtov, že mihalnice z Ali sú zlé.. Tak ho môžem vyvrátiť. Vyzerajú pekne, nie sú umelé ako iné lacné mihalnice, takže určite nimi nič nepokazíte.

Huba na umývanie - Forever 21
Tento úplne krásny darček som dostala od pražskej kamarátky, ktorá bola na výlete v Paríži. Že vraj keby som bola huba na umývanie, tak by som vyzerala takto :D

Lip cream - NYX
<3 <3 <3  Vecička, po ktorej som dlho dlho túžila. Keď som vchádzala do NYX, tak som bola sklamaná, aké to tam je všetko vykúpené. Ale keď som si našla svoj lip cream v odtieni Addis Ababa, bola som úplne šťastná, Sestre som ako darček kúpila Atény, takže maximálne spokojnosť aj na jej strane.

Kontúrka na pery - NYX
Už dlhšie som si chcela kúpiť nejakú nude kontúrku, ale nevedela som sa rozhodnúť pre nejakú konkrétnu značku, tak som vsadila na NYX a myslím, že nákup sa podaril. 

Šampón - Syos
Priznajte sa, že aj vy si kupujete niektoré časopisy len kvôli darčekom. Ja hlavne vtedy, ak idem na dlhšiu cestu vlaku. V auguste som sa rozhodla pre Cosmopolitan, kde bol ako darček tento šampón a vzorka zubnej pasty Signal.

Zubné kefky - Curaprox
Verte mi, ak raz začnete používať kefy Curaprox, iné už chcieť nebudete. Toto leto prišli s novou farebnou edíciou a, samozrejme, neodolala som.

Suchý šampón - Batiste
Ak čítate môj blog už dlhšie, tak ste si mohli všimnúť, že nie som fanúšikom suchých šampónov, ale Batiste je predsa len iná trieda a skvelá prvá pomoc. Špeciálnu edíciu Sweetie zoženiete len v drogérii DM (na Slovensku som ho zatiaľ nevidela).


Lesk na pery - Baby Lips
Bol v akcii, no neber to. Ale za mňa určite palec hore, príjemná jemná farba, ktorá sa hodí ku všetkému. 

Iné 


Topánky - VANS
Tieto topánky som si dala do wish listu na toto leto. Bola som u nás v obchode, dlho váhala, či áno, či nie až nakoniec nemali moje číslo. A tieto krásky ku mne cestovali až z ďalekého Vietnamu. Je super mať kamaráta Vietnamca, ktorý ide prvýkrát za svojou rodinou a bol ochotný mi ich ťahať :D


Školské pomôcky - Aliexpress
Jeden deň ma pochytila nejaká školská nálada a povedala som si, že keď už idem štátnicovať, tak takéto lepiace papieriky by sa mi určite hodili. K tomu som pridala aj toto rozkošné pero s dúhou a povedala som si, že spravím radosť aj Vám. O tieto + ďalšie vecičky (nielen do školy) môžete súťažiť v Back to school giveaway.


Prívesok Swarovski - Klenoty Hematit
Tento prívesok je taký krásny, že si zaslúžil samostatný článok.



Darčeky od sestry - Primark
Nemyslela som si, že to niekedy poviem, ale moja sestra je fakt super. V auguste bola na 20 dní v Španielsku a doniesla mi toto rozkošné pyžamko s jednorožcom a úplne božské slúchadlá s jednorožcami :3 Na týchto pekných štýlových slúchadlách je chyba len to, že nehrajú nejak extra kvalitne. 
Minule som na Youtube úpnou náhodou natrafila na video, kde nejaká youtuberka skúšala španielské potraviny. Keďže sa tam sestra chystala, tak sme si to pozreli, aby nabrala nejakú inšpiráciu na chutné jedlo. Mňa najviac zaujali tieto sladké koláčiky Ružový panter. Nie sú až také dobré ako vyzerajú :D


Posledná, trošku netypická vec v mojich hauloch, ale nejako som to tu chcela mať. Viaže sa k tomu aj celkom milý príbeh, tak ak ste sa dostali až na koniec tohto dlhého haulu, pár riadkov navyše snáď prežijete.
Paulo Coelho je môj najobľúbenejší autor. V marci bol na súkromnej ceste v Prahe. Keď som sa to dočítala, povedala som si, že tam jednoducho musím byť a dať si podpísať knihu. Rozhodla som sa, že napíšem do jeho vydavateľstva Argo, ktoré o celej veci informovalo médiá, či bude možnosť dostať sa k nemu. Z vydavateľstva mi odpísali, že sa jedná o súkromnú cestu a žiadna autogramiáda pre verejnosť nebude. Z tejto správy som bola dosť sklamaná, pretože mi bolo jasné, že takáto možnosť sa mi už tak skoro nemusí naskytnúť. Lenže pán z nakladateľstva mi napísal, že ak mi na tom tak veľmi záleží, tak jednu podpísanú knihu mi odložia. Počas mojej návštevy sme sa stretli, odovzdal mi knihu a sám neveril, akú veľkú radosť mi tým urobil. Povedal, že škoda, že to nevidel ch vedúci :D 



12 komentárov:

  1. Skvele nakupy, to pyzamo s jednorozcem je bozi ❤ :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne vecičky a s tou knihou to bolo veľmi milé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som si včera kúpila tiež Vansky, ale v červenom :) inak skvelé veci:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. krasne pyzamko!

    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o setrnu kulmu ROWENTA a balicek kozmetiky DOVE. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páni, ty jsi si toho koupila! :) Krásné věci ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Pred mesiacom som si kúpila rovnaké vansky a tak som si ich obľúbila, že ich nosím takmer stále. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Koukám, že hodně objednáváš na Aliexpressu. Jak řešíš případné problémy, když zboží dorazí jiné, nedorazí vůbec, nebo dorazí zničené? Stalo se ti to už někdy? Pokud ano tak jak často?

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Aww krásne veci!! strašne milujem to čierne basic tričko a rolák!!! a Vansky ofc :3
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť