19/08/16

Žiarivé, žiarivejšie, Swarovski

Hovorí sa, že najkrajšou ozdobou ženy je jej úsmev. Lenže na úsmev treba dôvod. A čo môže ženu potešiť viac ako krásny šperk? 




Okrem kozmetiky a oblečenia sú mojou veľkou vášňou aj rôzne doplnky a šperky. Už od malička som vo výkladoch obdivovala trblietavé kúsky od Swarovského a do dnes sa nič nezmenilo. Určite mi nejedna z Vás dá za pravdu, že aspoň raz chcela byť v koži krásnej Mirandy či inej modelky a aspoň na chvíľu mať tú česť nosiť  krásny šperk. 

Tento sen si môžete splniť aj vďaka eshopu Klenoty Hematit



Táto rodinná firma funguje na trhu so zlatom a šperkami už 11 rokov. Svoj názov si vybrali podľa polodrahokamu Hematit, ktorý by mal ochraňovať svojho nositeľa pred nebezpečenstvom. Prvé šperky z ich dielne boli práve šperky z polodrahokamov a najmä z hematitu. 
Firma sa postupne tešila veľkému úspechu zákazníkov, a preto mohla ďalej rásť. V roku 2009 sa im podarilo uzavrieť kontakt s výrobcom kryštálov Swarovski AG. Stali sa tak prvými, kto priniesol na slovenský trh kolekciu šperkov so Swarovski kryštálmi, ktoré boli ručne vyrábané. Napriek tejto významnej spolupráci nezleniveli a napredovali ďalej. Dnes si môžete vybrať z ich bohatej ponuky strieborných šperkov, zlatých šperkov či zo šperkov z drahokamov a polodrahokamov. 
Ďalšou ich prednosťou je aj výroba šperkov na mieru - zásnubných prsteňov, svadobných obrúčok a čohokoľvek, čo od nich bude klient požadovať. 
Pokiaľ nefandíte nákupu na internete, šperky si môžete obzrieť v ich predajni v OC Galéria Košice. 

Z ponuky Zlatníctva Košice mi najviac učarovali Swarovski šperky. Ich prednosťou je briliantový výbrus, vďaka čomu sú schopné dokonale odrážať svetlo a vytvárať tak krásny lesk. Lámu svetlo na dúhové spektrum, čím sa líšia od bežných kameňov, ktoré svetlo nelámu, len ho odrážajú. Myslím si, že aj keď sa do šperkov veľmi nevyznáte, tento rozdiel je viditeľný na prvý pohľad. 

Konečne sa krásnym šperkom môžem pýšiť aj ja! Ak mám byť úprimná, výber z ponuky bol veľmi náročný, pretože ponúkajú množstvo krásnych kúskov. Nakoniec som sa rozhodla pre prívesok v tvare srdiečka. 


Srdce patrí k veľmi obľúbeným dizajnérskym symbolom, a preto je pomerne náročné ho nejako ozvláštniť. Tento je výnimočný tým, že je dotvorený len minimom striebra.

Mňa osobne na ňom najviac zaujalo to, že sa dá nosiť aj k športovým veciam aj k elegantným. Leskne sa nádherne dúhovo všetkými farbami.


Top: Terranova
Rifle: Mango


Šaty: Victoria Mailand
Lodičky: Cimia

Foto: forrai.sk

Niet pochýb, že tento šperk sadne každej jednej žene, oživí jej outfit a spraví ju ešte výnimočnejšou. Je vhodný aj ako darček pre všetky vekové kategórie. 
Okrem toho je nutné poznamenať, že aj na Slovensku máme kvalitné firmy, preto je na mieste ich podporovať. 

Sme ženy, sme krásne, tak prečo sa nepotešiť, nerozmaznávať a neurobiť sa krajšími v podobe luxusných šperkov?


5 komentárov:

  1. Já myslím, že jsi si vybrala překrásný přívěsek ♥ Přesně, jak píšeš, hodí se ke všemu :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wow vybrala si si naozaj nádherný ;) veľmi sa ti hodí a je vidieť že ho môžeš zladit s rôznymi outfitmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. jeej vďaka za tip, obrúčky by sme už mali začať riešiť, tak idem pozrieť na stránku :) inak osobne som so samotným Swarovski skončila, mala som odtiaľ 3x prsteň a vždy mi z neho povypadávali kamienky. Ako fajn,že ho vždy vymenia, lenže stalo sa mi aj, že jeden už nebol v ponuke a tak som si buď mohla nechať prsteň s vypadnutými kamienkami alebo si zobrať iný..
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť