20/07/16

Zázrak menom Garnier Fructis Miraculous oil

Suché a nelesknúce sa vlasy sú môj veľký problém, ale našla som si skvelého pomocníka. 


Je ním Garnier Fructis Miraculous oil.


Popis produktu: Chcete chrániť vlasy pred teplom? Trvá Vám príliš dlho, dokiaľ si vlasy vysušíte? 
Garnier Fructis Miraculous oil obohatený o organový olej poskytuje vlasom ochranu až do 230°C. Jeho nemastná formula umožňuje rýchle vstrebávanie, vlasy zanecháva hodvábne mäkké, jemné a lesklé. (150ml)
Primárne sa používa ako ochrana pred teplom, ale môže slúžiť aj ako sérum na suché vlasy bez lesku. 

Spôsob aplikácie:  Aplikujte na vlasy pred použitím fénu alebo žehličky. Naneste niekoľko kvapiek oleja do dlaní v závislosti od hustoty vlasov a aplikujte na vlhké vlasy pre urýchlenie sušenia alebo na suché vlasy pre hebkosť a lesk. Zamerajte sa na končeky. 

Cena: cca 6-7 €

Moje vlasy sú od prírody kučeravé, a preto majú oveľa vyššiu tendenciu vysúšať sa. Kaderníčka mi odporučila používať oleje. Mojím prvým bol olej o Oriflame recenzia . Bola som s ním spokojná, lenže jeden produkt sa nedá používať donekonečna a chcelo to zmenu. Skúsila som olej z Avonu, ale ten ma o svojich účinkoch nepresvedčil, preto som pátrala ďalej. Medzi mojich obľúbencov patrilo aj vlasové mlieko od Baley recenzia, ale to sa, žiaľ, prestalo vyrábať. V DMku som úplne náhodou narazila na olej od Garnier. Mali naňho akciu, tak som sa rozhodla, že ho vyskúšam. 

Hneď po otvorení ma na ňom veľmi milo prekvapila jeho príjemná vôňa, ktorá pretrváva aj na vlasoch. 
Konzistencia je tekutejšia, ako by sa od oleja očakávalo. 
Aj keď je olej určený primárne na ochranu pred tepelnou úpravou, ja som ho využívala ako sérum na suché na vlasy. 
Vlasy som si rozdelila na polovicu a na každú časť mi stačil len jeden strek z dávkovača. Sústredila som sa hlavne na končeky a zvyšok som potom aplikovala na celé vlasy. 
Veľmi pozitívne na ňom hodnotím to, že sa rýchlo vstrebáva a vlasy nemastí. Na prvý pohľad som si tým nebola celkom istá, bála som sa, že som to možno trošku prepískla s tým množstvom, ale do 5 minút bol olej krásne vstrebaný a vlasy zanechal jemné, hebké a dodal im lesk. Je to posledná vec, ktorú urobím v kúpeľni pred tým, ako sa idem obuť a utekám do školy.  
Pravidelne som ho začala používať po tom, čo som si bola dať podstrihnúť konce to bolo niekedy v marci a pozorujem, že vlasy sa mi lámu a štiepia oveľa menej. 
Aj keď ho pravidelne používam už takmer 4 mesiace, ešte stále mám viac ako štvrtinu balenia. Minule som ho  zase vychytala v akcii,tak som si ho hneď kúpila a odložila do zásoby. 


Moje hnodnotenie: 100%

Tento produkt sa okamžite stal mojím obľúbencom v rade starostlivosti o vlasy a nesmie chýbať v mojej kozmetickej výbave ani vtedy, keď idem preč hoc len na jednu noc.


10 komentárov:

  1. Lovely post! Maybe we could follow each other on GFC and instagram @djonovic_milica? If yes, follow me and I follow back as soon as I see it.
    Let me know with a comment on my Blog

    http://intonezzee.blogspot.com/
    kisses

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá naozaj zaujímavo :) Osobne som Garnier Gructis mala iba ako šampón a bol dosť zaujímavý :) Žiaľ, nevyhovoval všetkým v rodine (každý má iní typ vlasov) a tak sme ho potom už nekúpili. No tento olej vyzerá super

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Úplně jsi mě na tento produkt nalákala, podobné olejíčky na vlasy mám moc ráda, tak bych ráda vyzkoušela i tento :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Olej vypada zajimave, od Garnier Fructis mam zatim zkusenost jenom se samponem :)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Olej vypada zajimave, od Garnier Fructis mam zatim zkusenost jenom se samponem :)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Líbí se mi, že se dá použít jako sérum, ale taky jako ochrana před teplem. :) Až mi dojde můj olej z Avonu, nejspíš šáhnu po tomto.

    For a healthy life

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvelá recenzia, Garnier je dobrá značka!:) inak, máš krásny blog, pridala som si ťa aj do sledovania, budem hrozne rada ak mrkneš aj namoj blog a ešte viac ked nechas aj odber <3 neber ako reklamu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Super tip na leto :) ďakujem, rozhodne sa na neho čo najskôr pozriem

    http://xoqueenb.webnode.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty jo, ten vypadá vážně dobře! Něco takového bych pro své vlasy potřebovala, takže se po něm asi podívám. :) Skvělá recenze!
    Diary of Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tento olej je naozaj skvelý :) ja ho používam aj na mokré, aj na suché vlasy a naozaj nezaťažuje prílišným mastením, ale dodá krásny lesk a výživu vláskom :) pekná recenzia :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť