14/07/16

Pevnejšie a belšie nechty

O belších a pevnejších nechtoch sníva každá jedna žena. 
S Essence Studio nails pro white hardener to nie je problém.



Popis produktu: Pevné, pevnejšie, vybieľujúci spevňovač nechtov - to je tá správna cesta. Výsledok: pevnejšie, belšie nechty! Ako? Úplne jednoducho: spevňujúci lak posilňuje tvoje nechty a podporuje ich rast. Špeciálna receptúra proti zažltnutiu nechtov prirodzene vybieli tvoje nechty a dodá im nádherný koncový lesk. zdroj

Cena: maximálna odporúčaná cena 1,99 €

Lámanie a štiepenie nechtov je môj večný problém. Zatiaľ sa mi nepodarilo nájsť vhodný lak, ktorý by moje nechty spevnil a nespôsoboval nepekné žltnutie. 
Na tento lak som natrafila úplne náhodou na výpredaji v Prahe. Stál ma tuším 40 Kč (cca 1,50€). Úprimne, neočakávala som od neho veľmi veľa, brala som si ho skôr s tým úmyslom, že nerada chodím s nenalakovanými nechtami, vtedy sa cítim ako nahá :D, tak aby som ich aspoň niečím pretrela, nech sa trošku lesknú. 
Ale lak ma prekvapil hneď po prvom použití. Okrem toho, že je rýchloschnúci, nechty ostali viditeľne belšie, pevnejšie, prestali sa lámať aj štiepiť. 


Skúsila som pár dní bez tohto laku, ale nechty sa automaticky začali štiepiť, niektoré sa dokonca polámali a mohla som pestovanie začať od znova.
Myslím, že nemá zmysel tu písať niečo viac. Lak je úplne perfektný, svoje poslanie spĺňa 100%tne a žiadne negatíva som na ňom neobjavila.

Moje hodnotenie: 100%

Nezostáva mi nič iné, len vrelo odporúčať tento skvelý lak a dúfať, že ho v nejakom obchode ešte objavím. 



6 komentárov:

  1. Moje nehty se mi taky lámou v jednom kuse. Zítra jdu hned po brigádě do Rossmannu a beru ho! :) Díky za tip. :)

    For a healthy life

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám celkom pekné nechty až na to, že sa mi lámu. Určite vyskúšam niečo od essence, pretože som počula celkom pozitívne ohlasy a navyše majú skvelú cenu.
    SweetSunshine

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Love the brand Essence))
    Would you like to follow each other? Let me know))
    www.recklessdiary.ru

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. It will be pleasure to me follow you! :) Я немножка говорю по русски, ето значит, что я могу совершенствоваться :)
      World of Nicol

      Odstrániť