29/02/16

Recenzia: Rimmel Match Perfection SPF 20

Rimmel Match Perfection SPF 20, viditeľne dokonalejšia pleť





Popis produktu: Viditeľne dokonalejšia pleť, ľahká a hladká textúra dokonale splynie s pleťou, komplexná, 24 hodinová ochrana zanecháva pleť hydratovanú po celý deň, pomáha redukovať nedokonalosti, póry a tmavé kruhy pod očami. Dostupný v 8 odtieňoch. (30 ml)

Cena: 7,99 € (DM)


odtieň 010 Light porcelain

Myslím, že ja by som si mala dať zákaz čítať recenzie na produkty, na ktoré sa teším, pretože každý ich veľmi vychváli a ja mám potom obrovské očakávania. Tento make - up si chváli naozaj každý. Moja sestra, kamarátky, blogerky. Nepočula som naňho jednu negatívnu recenziu, preto som sa veľmi potešila, keď mi naho prišli zľavové kupóny do DM, lebo aj tak som sa chystala kúpiť si ho. 
Hneď prvé plus mu dávam za pekný sklenený obal. Nevýhodou to môže byť pri cestách, že je o niečo ťažký, ale myslím, že my by sme nosili aj 100 kíl kozmetiky :D 
Ďalšou výhodou je praktický dávkovač, vďaka ktorému sa nemusíte báť, že sa vám make- upu vytlačí príliš veľa. 
Keďže som si ho kupovala v zime, zvolila som najsvetlejší odtieň. Patrím k svetlým typom pokožky, a preto mám v zime značný problém s make - upmi, pretože ma robia príliš oranžovou a je ťažké nájsť vhodný odtieň. Tento tón mi však sadol skvelo, Za jeho najväčšiu výhodu považujem prirodzený vzhľad. S pokožkou splynie tak skvelo, že nie je poznať, že by som na sebe nejaký make-up mala.
Čo ma ale sklamalo, bolo krytie, Podľa mňa je veľmi slabé, skoro až žiadne. Keďže som bola obdarená pehami, od make-upu očakávam aj slušné krytie, čo sa o tomto produkte nedá povedať. Pokožku priam dokonale zjednotí, ale moje nároky na krytie nespĺňa ani z polovice. Skúsila som dať si ho o čosi viac, ale potom som mala problémy s rovnomerným rozotieraním, takže som ostala pri bežnom množstve. 

Na začiatku som mala z tohto make-upu veľmi zmiešané pocity, keďže som podľa recenzií očakávala čosi blízko dokonalosti. Na zimu mi však stačí, ale neviem si predstaviť, že by som ho mala používať aj v lete. Kebyže som zaňho dala plnú sumu, tak by som bola asi veľmi sklamaná, ale takto za 4 eurá som vskutku spokojná.

Celkové hodnotenie: 75%



5 komentárov:

  1. Tak aspoň, že jsi ho měla za skvělou cenu, když tě tak trošku zklamal. :-) Já s ním nemám žádnou zkušenost.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Makeup jsem měla minimálně 3x, a mě osobně vyhovoval. Mám smíšenou pleť a neměla jsem s ním problém.:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je mi ľúto, že ťa sklamal. Verím, že tvoj ďalši make-up bude lepší

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s extra mega GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. už dlho sa ho hystám vyskúšať, lebo presne ako píšeš - všade len chvály naň počúvam :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť