06/09/15

Recenzia: Essence My Skin

Essence My Skin Tinted Moisturizer


tónovací hydratačný krém pre svetlý typ pleti


Popis produktu: Essence Tónovacií hydratačný krém pre svetlý typ pleti intenzívne hydratuje pleť a dodáva pokožke príjemný pocit sviežosti. Jeho jemné zloženie dokonale splynie s pokožkou a dodá jej prirodzený a svieži vzhľad. Je obohatený o olej z broskyňového jadra a výťažku z acai, ktoré chránia pleť a dodávajú jej 24 hodinovú hydratáciu. Taktiež obsahujú svetlo odrážajúce pigmenty a ochranné UVa/UVB filtre (50ml)

Cena: cca 3€ v DM

O tomto produkte som nikdy nepočula, nikdy som naňho nevidela žiadnu recenziu a raz som naňho úplne náhodou natrafila pri nákupe v DMku. Svojím popisom ma zaujal natoľko, že som si povedala, že ho musím vyskúšať. 

Keďže sa jedná o tónovací krém, má aj jemný telový odtieň. Aj keď som si ho kupovala v lete, tak som sa rozhodla pre svetlejší variant. 


Dostávame sa teda plynulo k prvému bodu recenzie: tónovanie. Nie, krém netónuje vôbec. 
Nie som typ dievčaťa, ktoré si každé ráno dáva na tvár make-up, a preto som si myslela, že bude aspoň nejakou čiastočnou náhradou, ale nestalo sa tak. Na obrázku sa môže zdať, že vyzerá ako make- up, ale v tomto prípade zdanie klame. 
Má veľmi riedku konzistenciu, takže je nutné dávať pozor pri dávkovaní, aby ste z neho nevytlačili príliš veľa. 
Očakávala som krásnu vôňu vďaka obsahu oleja s broskyňového jadra a výťažkov z bobúľ acai, ale prekvapil ma zvláštny zápach , ktorý pripomína krém - už dlhšiu dobu po záruke. Napriek tomu sa na pleti vôňa vytratí, takže to vôbec neprekáža pri používaní. 
Príjemný pocit sviežosti a hydratácia sa tiež akosi nedostavila. Pokiaľ máte náladovú pleť, ktorá je raz suchá, raz mastná, tak ho určite neodporúčam, pretože moju pleť príliš zmastnil a začali sa mi robiť vyrážky. 
Jediná vec, od ktorej sa nelíši od popisu je, že dodá pleti prirodzený vzhľad, pretože po jeho aplikácii neuvidíte žiadnu zmenu. 

Celkovo som z tohto produktu veľmi sklamaná. 
Jediné pozitívum vidím v tom, že po jeho nanesení budete mať zo seba ako taký dobrý pocit, že nejdete na ulicu "nahé".

Moje hodnotenie: 40%


6 komentárov:

  1. To ani neviem, že niečo také je od Essence, nieže by som teda zase mala dáky extra prehľad. Vyzerá to bledunko ale pre mňa aj to bledé je strašne moc tmavé zatiaľ mi ulahodila iba značka Dermacol. Ale tak ak píšeš, že to vôbec nie je náhrada makeupu tak mi je to aj tak dosť zbytočné, pretože makeup použijem možno tak raz za 4 mesiace.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Keď krém zaručuje, že všekto skryje, hydratuje, ešte aj pekne vonia a vyčarí jednorožca, tak som k nemu vždy podozrievavá :D Ale fakt škoda, že nie je ako sľubuje obal, lebo to by som poň hneď bežala :)
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já moc essence make-upům nevěřím:/
    verranda.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obal je slibný, škoda že jen ten obal... Jinak mám od Essence ráda řasenky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Obal je slibný, škoda že jen ten obal... Jinak mám od Essence ráda řasenky :)

    OdpovedaťOdstrániť