03/08/15

Recenzia: Baby Skin

Gélová báza pre "zmiznutie" pórov  a detsky jemnú pleť





Popis produktu: Bye-Bye póry! Gélová báza pre "vymazanie" pórov a detsky jemnú pleť. Vaša pleť bude jemná a svieža po celý deň. (20ml)

Insta-blur technológia viditeľne vyhladzuje póry,môžete použiť samostatne alebo pod make-up,zanecháva matný povrch pleti,pokožka je svieža, jemná a chránená,vhodná pre všetky typy a tóny pleti.

Spôsob aplikácie: Vezmite malé množstvo na končeky prstov a rovnomerne rozotrite na tvár.

Cena: 7,31 € na eshope vivantis.sk

Baby Skin je produkt, po ktorom som túžila už od vtedy, čo som si ho prvýkrát vyskúšala v drogérii, no na študentské pomery je celkom drahý. Lenže povedala som si, že ak spravím poslednú skúšku, tak si ho jednoducho musím kúpiť.

Hneď na začiatku musím oceniť krásny dizajn a farebnú kombináciu, ale pokiaľ poznáte výrobky Baby od Maybelline , tak viete, že obal nikdy nesklame a stále sú to skutočne pekné kúsky. 

Podkladové bázy pod make-up nezvyknem používať, väčšinou to zachraňujem nejakým krémom, aby sa mi to lepšie rozotieralo. Baby Skin bola moja premiéra a mám pocit, že bola tou najlepšou premiérou, akú som si len mohla priať. 
Keďže je to pomerne malé balenie, tak som mala obavy, že mi to dlho nevydrží. Lenže na pokrytie celej tváre stačia dve malilinké guľočky. 
Po nanesení na tvár zostane vaša pokožka hebká ako detská prdelka, takže názov produktu je skutočne trefný. Asi 3 minúty som si prstami prechádzala po tvári a bola som unesená, ako ju môžem mať tak krásne hebkú a jemnú. 
Namiesto krému som použila túto podkladovú bázu. Očakávala som, že sa make-up bude rozotierať horšie, ale nepociťovala som žiadne problémy. Pri nanášaní som použila hubku a výsledný efekt bol skvelý. 
Nikdy som nevidela nejaký veľký význam v používaní podkladových báz a neverila som, že by mohli predĺžiť výdrž make-upu. Ale Baby Skin ma z tohto omylu okamžite vyviedol. Aj keď bolo vonku horúco, make-up vydržal nepoškodený až do neskorej noci lepšie povedané do rána, prežil si diskotéku a aj napriek tomu som prišla domov nad ránom v takmer rovnakom stave, v akom som na obed opúšťala byt. Dokonca som mala pocit, že sa mi pod touto bázou tvár nepotí až tak, ako keby som si pod make-up naniesla krém. Okrem toho zanecháva matný vzhľad, takže som sa behom večera nepotrebovala ani raz prepudrovať, no aj napriek tomu zostala pleť matná.

Celkovo som s týmto produktom spokojná a prekonal moje očakávania. Podľahla som čaru podkladových báz a krásnemu obalu Baby Skin. 
Už teraz sa teším, ktorú značku vyskúšam ako ďalšiu.

Moje hodnotenie: 97% ( -3% kvôli cene)




5 komentárov:

  1. Wow, tak že bych o něm taky začala přemýšlet? :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to se po něm půjdu asi podívat. Docela jsi mě nalákala. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zrovna jsem si bázi koupila a jsem tedy zvědavá, jak mi sedne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už dlouho o ni přemýšlím.. :-) Asi si ji už koupím.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/08/makeup-10x-jinak-paletka-e-style-charm.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Už dlouho přemýšlím o koupi, láká mě hlavně díky takové té silikonové konzistenci, která mi u bází sedne. :)

    OdpovedaťOdstrániť