13/06/15

Recenzia: L'oréal Paris Micellar water pre citlivé oči

Micelárny gél - odličovač pre citlivé oči





Popis produktu: L´ORÉAL PARIS Skin Perfection Micellar gél, rýchlo odstraňuje všetky stopy make-upu a výborne pôsobí ako očný magnet, keď na povrchu pokožky dokonale zachytí a odstráni prebytočnú mastnotu a nečistoty. Osviežujúca gélová textúra hydratuje a jemne upokojuje, takže je vhodná aj pre citlivú pokožku. Hypo-alergénne. Bez alkoholu, bez parfumácie. Dermatologicky testované. (125 ml)

Cena: 4,99 € v DM v regáli dlhodobo znížené

Minule som len tak išla do DMka kúpiť si lak a, samozrejme, nemohla som obísť ani regál so zlacnenými produktmi. Hneď ma zaujal tento odličovať očí, hlavne jeho gélovou štruktúrou. 
Ešte viac som sa potešila, keď som sa na obale dočítala, že je na citlivé oči, pretože ja ich mám citlivé až príliš. Som alergická na chlór a v tomto období mám aj alergickú sezónu a oči stále podráždené, preto sa ani veľmi nemaľujem. Vyskúšala som už veeeeľa odličovačov, ktoré boli určené na citlivé oči, ale len málo z nich mi skutočne vyhovuje. 
Aj napriek tomu, že som naň nečítala žiadne recenzie a nikdy som o tomto produkte nepočula, rozhodla som sa ho vyskúšať. 
Sklamanie prišlo, keď som ho doma ovoňala. Nikdy v živote som nemala kozmetiku, čo by smrdela ako chemické laboratórium na gymnáziu. 

Gélová textúra nie je celkom gélová. Je síce hustejší ako bežný vodový odličovač očí, ale redší ako gél. Myslím, že práve vďaka tejto špecifickej textúre sa do odličovacieho tampónu nevpíja tak veľmi ,a preto stačí použiť malé množstvo. 
Oči odlíči perfektne. Občas sa mi zvykne stať, že mi na riasach ostane zvyšok maskary a pri umývaní tváre sa mi pod očami vytvoria nepekné čierne kruhy. Pri tomto micelárnom géle sa mi to vôbec nestalo, takže má u mňa veľké plus. 
A snáď najväčšou výhodou je, že vôbec neštípe(!) a nijako nedráždi oči.

Aj napriek tej zvláštnej aróme som s micelárnym gélom pre citlivé oči veľmi spokojná a je príjemnou zmenou oproti odličovaču, ktorý som používala do teraz, keďže mi ako jeden z mála vyhovuje. 

Moje hodnotenie: 90% (ale to len kvôli zápachu, inak by to bolo 100%)


7 komentárov:

  1. Ještě jsem ho neměla, ale tak hlavně že funguje a neštípe. :-) Ale kdyby mi produkt nevoněl, tak nevím, zda bych používala, ale přednější jsou asi funkce. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuto micelárku jsem ještě neměla :) Mám teď od Garnieru - jsem spokojená a předtím už jsem měla 3x micelárku od Nivei, která je pro mě top

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mňa oči štípu skoro zo všetkej kozmetiky, takže jemná odličovacia voda je teraz aj pre mňa dosť dôležitá. Používam od Biodermy, je celkom fajn, ale keď dojde, uvidím či neskúsim niečo nové :)
    GlitterCircus

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tuhle bych si do budoucna take rada poridila a vyzkousela.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mě tato voda hodně vysušovala kůži stejně jako Bioderma.. Ted používám Garnier a nemohu si stěžovat :) ALe je to individuální.. jako se vším :)
    Lenny Mali i Danmark

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Z tejto rady mám micerálnu vodu a bola celkom fajn na moju citlivú pokožku však nie najideálnejšia.

    OdpovedaťOdstrániť