09/06/15

Recenzia: Essence the gel nail polish

Essence the gel nail polish



Popis produktu: Nová generácia lakov na nechty od Essence je tu. Špeciálne zloženie laku prináša nechtom neuveriteľne dlhotrvácnu manikúru a úžasný gélový lesk. Vylepšená technológia farieb ponúka výrazné odtiene kombinované s dokonalým krytím. (8ml)

Spôsob aplikácie: Na nechty nanes podkladový lak a nechaj dôkladne zaschnúť. Potom nanes vybraný lak gal nail a nechaj tiež dôkladne zaschnúť. Aby bol výsledok dokonalý, nanes na nechty top coat. 

Cena: 1,69€ (DM) 

Gélové laky Essence sa tešia veľkej popularite a obľúbenosti. Na viacerých blogoch som čítala recenzie a všetky dievčatá boli nadšené, tak som sa rozhodla, že ho vyskúšam aj ja. 
Vybrala som si odtieň 33 wild white ways. 
Čo sa týka pigmentácie, lak pekne chytí už aj v prvej vrstve, lenže predsa to ešte nie je dokonalé, na niektorých nechtoch sa vytvoria nepekné nerovnomerné čiary a preto je lepšie dať dve vrstvy. Ja si zvyknem tú prvú dávať tenšiu, aby mi rýchlejšie zaschla a mohla som dať tú druhú, finálnu. Schnutie je optimálne, do 3 - 4 minút je lak suchý (jedna vrstva).
Ja som bola rebel, nenaniesla som záverečný top coat, lebo som si povedala, že keď to je už gélový lak, tak by ho mohol mať v sebe. Avšak tu prišlo pre mňa obrovské sklamanie. Bez top coatu sa žiaden výrazný gélový efekt nekoná. Lak mi príde úplne obyčajný, ako ktorýkoľvek iný (aj neznačkový) biely lak. 


Na lakoch od Essence mám rada ich výdrž. Často mi vydržia aj 7 - 8 dní bez toho, aby som musela nechty prelakovať. Výdrž tohto laku je trošku menšia, vydržal nepoškodený len 3 dni. Na 4. sa už konce začali odlupávať. 
Čo ma na laku veľmi zarazilo, bolo to, že začal praskať už na druhý deň. Neviem, v čom bol problém, pretože pri lakoch od Essence sa mi to nestáva a nič nezvyčajné som nerobila. Je pravdou, že z diaľky si to nikto nevšimne, no ale uznajte. Nenaštve vás to? 
A aby som nebola príliš kritická, musím pochváliť jeho odlakovanie. Je bezproblémové, necht netreba vôbec drhnúť, ide to jednoducho. 
Celkovo mám z tohto laku veľmi zmiešané pocity. Páči sa mi farba a pigmentácia, lenže na škodu je NEgélový efekt gélového laku a aj jeho výdrž ma mierne sklamala. 

Moje hodnotenie: 60 - 65%

7 komentárov:

  1. Já používám miracle gel od Sally Hansen a jsem velmi spokojená. Taky jsem si nedávno pořídila bílý odstín a je nádherný. Tvůj lak se mi taky moc líbí, jen škoda té výdrže a bez top coatu se to vážně nedá. :-D
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bílý lak je moc pěkný, já mám od Rimmelu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá to skvěle, jen já se teď bohužel nemůžu kvůli práci lakovat.. :-(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/vybarvi-se-2-do-modra.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hm takže nič moc :D
    Ja mám teraz od kamarátky od Dermacol a na spodok som mala iba priesvitný proti lámaniu a vydržal celkom dlho. Mne sa lak začne olupovať už v ten deň ako nanesiem mám hrozne mäkké nechty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. akurát si idem nalakovať nechty inšpirovala si ma, mám rada tú značku , mám 2 laky od nich ! :) .
    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tá biela farba je super, ale keď píšeš o tej výdrži, tak neviem, neviem, možno vyskúšam. Dik za recenziu :)
    theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť