02/03/15

Trendy na jar 2015

Vonku sa postupne otepľuje a to je znak toho, že jar je už za dverami. Poďme sa spolu pozrieť, aké sú trendy pre toto ročné obdobie.




Season of the dress

Vitajte v sezóne šiat! Nemali by chýbať v šatníku každej ženy. V kurze sú rôzne kvetinové vzory, geometrické tvary, popularite sa tešia etno a hippie potlače. 

 

Túto sezónu sa kombinujú s botaskami a inými športovými topánkami (čo sa mne vôbec nepáči a neviem si predstaviť, že by som takto mala ísť von)

Denim forever

Komfort a štýl - základné znaky denimu, ktorý nás snáď nikdy neomrzí a v šatníku nájdeme hneď niekoľko kúskov. Čo takto vyskúšať svtelejšie odtiene než typickú modrú? 



Biele tričko, blúzka

Kúsok oblečenia, ktorý nájde vo svojej skrini každá jedná žena. V kombinácii s džínsami určite nič nepokazíte.

                                           

Sport chic 

Legíny, sukňa a k tomu pár Nike je čoraz častejším outfitom v našich uliciach. 
Do teraz bol športový štýl považovaný len za štýl ulice, ale v súčastnosti je chápaný ako rovnako ako ktorýkoľvek iný módny štýl. Ale ako docieliť, aby sme vyzerali sviežo, športovo a aj napriek tomu trendy? Trik spočíva v kontraste. Svoje športové oblečenie a doplnky kombinujte s kúskami z úplne odlišného módneho spektra. Kedysi to bolo považované za nemysliteľné, no v tejto sezóne sa do popredia dostávajú práve tieto, pre niekoho príliš odvážne a extravagantné, kombinácie.


     

Super natural

Túto jar dominuje prirodzenosť. Kľúčom k takejto dokonale prirodzenej tvári je samotná starostlivosť. Je nutné investovať svoj čas nielen do používania rôznych masiek či sér, ale aj do toho, ako tieto produkty správne používať. Prospešné čiastočky tak budú môcť vyživovať pleť tak, ako je nutné a dodajú jej prirodzené začervenanie, po ktorom všetky tak dychtivo túžime a dopomáhame mu lícenkami. 




















Lip service

Všetky milujú odvážne pery. Aj túto sezónu dominujú sýte a výrazné farby. 
 



Inšpirujete sa nejakým jarným módnym trendom? 

5 komentárov:

  1. Já moc na takové sledování trendů nejsem. Každopádně denim ve světlejším vypadá skvěle a možná se letos trošku připojím k trendům:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. konečne prirodzenosť!
    www.gummybaum.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Trendy takhle moc nesleduju, ale díky tvému článku jsem aspoň trochu v obraze :) potřebuju si pořídit nějaké květované šaty, jako jsou na obrázku....a kombinaci s teniskama taky nemám ráda :D -L

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja tak isto nesledujem módne trendy, lepšie povedané, väčšinou idem mimo davu :D Ale snažila som sa vybrať také veci, ktoré určite každá z nás nájde v svojom šatníku :) a ešte budeme mať aj dobrý pocit, že ideme s módou :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty květinový šaty jsou krásný a nějakou bílou blůzku bych taky brala :)

    OdpovedaťOdstrániť